Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop

Nest F


Op donderdag 19 april 2018 zijn de pups van Bess Off Ceréh’s Pride (Bess) en Lévin Off Jodey’s Home (Cooper) geboren. Zes prachtige pups, twee teefjes en vier reuen. Voor de fotopagina klikt u op de foto hiernaast.

 

Van week tot week….


Week 1

Na een dracht van 60 dagen is Bess ‘s nachts bevallen van zes prachtige pups. Alle zes hadden ze een goede start en wilden meteen bij Bess drinken. Vanaf dag 2 is de melkproductie goed op gang en zijn ze snel tevreden.

Bess is een super moeder. Laat haar pups niet graag alleen. De pups groeien als kool.

Inmiddels hebbben we ook namen bedacht voor ze: Frost, Fabio, Fiore, Fendi, Follie en Farley.


Week 2

Genieten met een grote G is het hier. Bess is zo’n relaxte mamma! Pups dus ook. De eerste afspraken met de nieuwe baasjes zijn gemaakt.

Op dag 12 zijn de oogjes van de eerste twee pups open en een dag later kijken ze alle zes de wereld in. Welkom moppies!


Week 3

De nieuwe baasjes kunnen bijna niet wachten. En dat snap ik want ze worden steeds leuker. Allemaal hebben ze hun eerste stapjes gezet. Hebben hun eerste wormenkuurtje gehad (blehhhh, wat een vies roze spul is dat).

Nog even genieten van de besloten ruimte van de werpkist. Als deze te klein wordt hebben ze de hele ren tot hun beschikking


Week 4

De eerste keuzes zijn gemaakt. En soms is dat een verdrietige. Als je tot de conclusie komt dat de pup toch echt te vaak alleen zal zijn en je het in je directe omgeving niet kan regelen qua oppas. En daar kan ik dan alleen maar respect voor hebben.

Dat maakt dat we nog een warm mandje zoeken voor één van de prachtige teefjes.

En dat zijn ze alle zes: PRACHTIG! En zo lief!


Week 5 en  6

Deze week is echt voorbij gevlogen. Als ik dit schrijf zitten we al ruim in week zes. En het gaat gewoon hartstikke goed met ze. Ze eten al heerlijk hun vleesmaaltijd en krijgen van mamma Bess nog een toetje.

Ze ravotten lekker met elkaar en slapen daarnaast nog veel. Goed voor de groei.

Ze zijn al lekker buiten geweest, dat vinden ze toch zo leuk. De eerste keer was net voordat ze 5 weken waren, toen de fotograaf kwam om mooie plaatjes van ze te schieten. En inmiddels lusten ze er wel pap van.

Ook weer kennis gemaakt met nieuwe baasjes, die vaak ook al een roepnaam voor ze hebben verzonnen, bij het zien van hun pup is het  liefde op het eerste gezicht.

Ook het laatste teefje heeft haar nieuwe baasje uitgezocht. En komt lekker dichtbij ion Pijnacker wonen.


Week7

De eerste autorit is een feit!! Met zijn allen in een bench naar de dierenarts voor een check en titerbepaling om te kijken of ze nog genoeg antistoffen hebben of een enting nodig hebben. Ze bleken alle 6 nog goed beschermd en konden deze eerste enting dus overslaan! Ik ga nog een weekje heel hard van ze genieten want over een week gaan de eerste moppies al uitvliegen.!


Week 8

De laatste voorbereidingen voordat de pups aan hun grote avontuur bij de nieuwe baasjes beginnen.

De puppypakketten worden gevuld, alle papieren in orde gemaakt. Als het weer het toelaat zijn ze lekker buiten. Spelen met elkaar, mamma en de andere hondjes. Kennis gemaakt met een halsbandje en dat vonden ze heel raar.


Ik wens de nieuwe baasjes alle geluk met hun nieuwe gezinslid.


En voor de lieverdjes: het ga jullie goed, maak je baasje maar heel trots en gelukkig! Ik heb van jullie genoten!


XXX


foto's F nest