Puppies, puppies, lhasa apso, lhasa apso fokker, kennel, lhasa apso kennel, lhasa apso pups, lhasa apso breeder, delfgauw, zuid-holland, lhasa apso kennels, lhasa apso fokkers, lhasa apso stamboom, lhasa apso rasvereniging, lhasa apso topkennel, lhasa apso kampioen, lhasa apso pup, kleinschalige lhasa apso kennel, huiselijke kennel, huiselijke sfeer lhasa, pups, puppies, kleinblijvend ras, lhasa apso puppies, rasvereniging, stamoom, topkennel, lhasa apso topkennel, jeugdkampioen, shows, dogshow, kindvriendelijk, nest, nestje, lhasa apso nestje, lhasa apsos, lhasa, lhasa apso topfokker, lhasa apso pups te koop, pups te koop, lhasa apso te koop

Nest G


Op woensdag 7 november 2018 zijn de pups van Dayah Off Jodey’s Home (Bo) en Verdel of Cer. Pride Dar Tibetu (Sjef) geboren. Vijf prachtige pups, twee teefjes en drie reuen. Voor de fotopagina klikt u op de foto hiernaast.Week 1

Na een voorspoedige bevalling zijn in de nacht van 7 november de pups geboren. In de loop van de dag de toekomstige baasjes op de hoogte gesteld. En blij dat ze waren.

Voor drie pups hebben we al een nieuw baasje, we zoeken dus nog twee warme mandjes voor twee reutjes.


We hebben ook namen voor de moppies!

Ginna, GiGi, Guido, Gipp en  Gabe


Week 2

Ze groeien als kool!! Mamma Bo doet het hartstikke goed, ze is een lieve moeder.

Met 10 dagen hebben ze alle vijf de oogjes open. Ook zijn er al een paar stoertjes die stapjes proberen te zetten, zo koddig!


Week 3

De eerste puppy visite is geweest. De eerste keuzes zijn gemaakt. En de namen zijn aan de pups gegeven. GiGi krijgt een warm mandje in Nootdorp en Ginna  wordt het zusje van Emmy in Dieren.

Ook de nieuwe baasjes van Guido zijn wezen knuffelen.

De voorzichtige stapjes worden grote stappen en er wordt zelfs al wat gespeeld..


Week 4


De kleine voorzichtige stapjes maken plaats voor echte stappen, er wordt gespeeld en er worden allerhande hondengeluiden geproduceerd.  Deze week gaan we de werpkist opruimen en zorgen voor meer speelruimte.


Week 5

Deze week hebben ze kennis gemaakt met vlees. Heerlijk vonden ze het!! Ook de werpkist is opgeruimd, ze hebben nu de ruijte om te spelen. Zo leuk!!